Reselleri
 
 A NORMAN PARTNER WEB
HomeNoutăţiProduse Viruşi şi securitate Suport tehnicDownloadContact


Sandbox Center

Statistici despre virusi

Analize Malware

 


  Noutăţi

Comunicat de presă

15 sept. 08  

OesisokNorman Security Software a trecut cu success peste un program complex de teste pentru antivirus, antispyware şi personal firewall, obţinând Certificarea OESISOK.

Norman ASA, prin reprezentantul său în România, CS-Software International, anunţă finalizarea cu success a programului de certificare OESISOK. Această certificare realizată de un organism independent, asigură clienţii single user şi corporate că produsele Norman pentru securitate operează perfect într-o infrastructură de reţea de calculatoare existentă. Produsele certificate includ Norman SandBox, soluţia proactivă antimalware recunoscută pe plan mondial.

Certificarea OESISOK analizea trei categorii de produse pentru securitate: antivirus, antispyware şi personal firewall. Produsele certificate includ Norman SandBox, tehnologie proactivă realizată pentru capturarea zilnică a programelor cu caracter maliţios, precum troienii, viruşii şi spyware, tehnologie esenţială în lupta împotriva crimei cibernetice.

 În lupta pentru protejarea sistemelor business împotriva “criminalităţii” cibernetice, protecţia utilizatorilor finali a devenit călcâiul lui Ahile”, spune Audun Lodemel, vicepreşedinte Marketing and Business Development.

 

“Programul OESISOK de certificare a interoperabilităţii dau administratorilor IT încrederea că aplicaţiile Norman vor funcţiona corespunzător în infrastructura reţelei de calculatoare, cu soluţii de la mai mulţi furnizori, precum: Networks, Cisco Systems, SonicWALL, F5 Networks, 3Com Corporation şi alţii.”

Programul de certificare OESISOK se realizează în mai multe etape ce includ instalări, verificări şi teste pentru a  asigura că aplicaţiile pentru securitate funcţionează şi sunt interoperabile cu orice produs sau dispozitiv de reţea.

 Utilizatorii finali se aşteaptă să primească de la furnizorii de soluţii pentru securitatea datelor numai soluţii interoperabile”, spune Benny Czarny, preşedinte şi CEO la OPSWAT, Inc. “Programul de certificare OESISOK asigură clienţii săi că soluţiile pentru securitate sunt corect clasificate şi identificate de orice dispozitiv din reţea.”

Pentru mai multe informaţii

Pentru confirmarea certificării OESISOK, accesaţi www.OESISOK.com.
Criteriile de certificare sunt disponibile la www.oesisok.com/criteria.html
.Reprezentantul Norman pentru Romania este firma CS-SOFTWARE International, responsabilă cu distribuţia produselor şi suportul tehnic non-stop acordat clienţilor finali. Pentru detalii ne puteţi contacta la tel: (021) 450.39.49, email: gabriel@css.ro
sau website: www.norman.ro.
 
  
 


 

 

Informaţii despre securitate
>>Proiectul Honey Pot - o tehnică interesantă pentru lupta împotriva spamului
>>Locurile de acces wireless publice -  ai întreaga lume la dispoziţie sau este o afacere riscantă

Go for green