Reselleri
 
 A NORMAN PARTNER WEB
HomeNoutăţiProduse Viruşi şi securitate Suport tehnicDownloadContact


Sandbox Center

Statistici despre virusi

Analize Malware

 


  Noutăţi

Comunicat de presă

25 ian.08  

Noua generaţie de sisteme de securitate a calculatoarelor de la NORMAN

Prin introducerea unei noi generaţii de sisteme de securitate, NORMAN SECURITY SUITE, producatorul norvegian face un mare pas īnainte īn protecţia datelor şi a calculatoarelor. Norman Security Suite este un mecanism avansat pentru protecţia īmpotriva amentinţărilor la care utilizatorul este expus pe internet şi īn acelaşi timp este uşor de folosit şi necesită puţine resurse.

Norman Security Suite conţine un Personal Firewall, o funcţie de Parental Control (oferă părinţilor posibilitatea de a controla accesul copiilor la internet) şi protejează calculatorul de viruşi, viermi, troieni, spyware şi alte forme de coduri distructive de programe.

Toate funcţiile noului produs au fost īmbunătăţite considerabil faţă de versiunile anterioare. Astfel, interfaţa este acum mai simplă şi mult mai uşor de utilizat, instalarea şi configurarea se fac uşor folosind un wizard, iar setările avansate sunt simplu de folosit. Diversele programe din conţinutul produsului au fost īmbunătăţite pentru a proteja īmpotriva „amenţărilor” de pe internet. Protecţia totală oferită la instalarea tuturor programelor de securitate face din aceste pachet soluţia completă pentru protecţie pe internet.

Tehnologia unică SandBox de la NORMAN, face posibilă prevenirea viruşilor noi şi a celor necunoscuţi, īmpotriva programelor spyware şi a altor programe distructive, este elementul central al noului produs Norman Security Suite.

Norman Security Suite se bazează pe cele mai bune soluţii din versiunile precedente īn care s-au investit resurse importante pentru īmbunătăţirea produsului īn zonele īn care ştim că era necesar. Īn cursul derulării acestui proiect am īncercat să facem astfel īncāt instalarea şi utilizarea Norman Security Suite să fie cāt mai facilă”, spune Trygve Aasland, CEO la NORMAN.

Chiar īnainte de lansarea acestei versiuni de nouă generaţie produsul NORMAN a obţinut medalia „cel mai bun īn teste” īn revistele de specialitate. Īn articole s-a făcut referire īn mod special la uşurinţa īn utilizarea produsului şi la performanţe ale pachetului.

Firewall-ul are o funcţie bilaterală, şi anume filtrează traficul care intră şi cel care iese. Supravegherea traficului opreşte orice fel de intruziuni nedorite. Īn plus, firewall-ul are o funcţie secretă care face calculatorul invizibil pentru potenţialii hackeri. Utilizatorii vor aprecia si opţiunea de ajustare a nivelului de securitate aşa cum consideră necesar. Aceleaşi funcţii avansate pot monitoriza sistemul de operare pentru prevenirea acţiunilor neintenţionate ale utilizatorului care pot infecta calculatorul.  

Funcţia de Parental Control permite utilizatorilor separarea profilelor astfel īncāt accesul la internet să se facă conform indicaţiilor pentru fiecare user. Cānd este folosită această opţiune se activează un filtru care are drept rol securizarea īn timp real a conţinutului paginilor de internet accesate. De exemplu, această opţiune conţine un un calendar care dă posibilitatea de a decide cānd pot utiliza cei mai tineri membri ai familiei internetul.

Tehnologia Norman SandBox conţine de asemenea o funcţie importantă care protejează de viruşi necunoscuţi sau alte programe distructive.  

Reprezentantul Norman pentru Romania este firma CS-SOFTWARE International, responsabilă cu distribuţia produselor şi suportul tehnic non-stop acordat clienţilor finali. Pentru detalii ne puteţi contacta la tel: (021) 450.39.49, email: gabriel@css.ro sau website: www.norman.ro.
 
  
 


 

 

Informaţii despre securitate
>>Proiectul Honey Pot - o tehnică interesantă pentru lupta īmpotriva spamului
>>Locurile de acces wireless publice -  ai īntreaga lume la dispoziţie sau este o afacere riscantă

Go for green