Reselleri
 
 A NORMAN PARTNER WEB
HomeNoutăţiProduse Viruşi şi securitate Suport tehnicDownloadContact


Sandbox Center

Statistici despre virusi

Analize Malware

 


  Noutăţi

Comunicat de presă

4 iul. 08  

Norman securizează toate PC-urile Fujitsu Siemens Computers din EMEA

Compania pentru securitate IT, Norman ASA, va oferi software pentru securitatea datelor pentru toate calculatoarele Fujitsu Siemens comercializate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Norman şi FSC au extins colaborarea anterioară care includea doar PC-urile comercializate în ţările nordice. Parteneriatul este important pentru Norman şi reprezintă un punct forte pentru noua generaţie de produse antivirus: Norman Security Suite.


Fujitsu Siemens Computers va livra pe toate sistemele noi Norman Security Suite fie împreună cu o licenţă pe trei ani, fie cu o versiune gratuită pentru o perioadă limitată de timp.

 

Înainte de a extinde cooperarea cu Norman, Fujitsu Siemens a testat mai multe soluţii pentru securitate de la mai mulţi producători renumiţi. Norman Security Suite a fost ales în special pentru resursele puţine folosite şi pentru configuraţia optimă a aplicaţiei. Norman Security Suite a fost lansată în decembrie 2007. Noua generaţie de produse pentru securitatea datelor a fost foarte bine primită pe piaţă.

 

Cooperarea cu Fujitsu Siemens Computers este extrem de importantă pentru noi. Este o recunoaştere clară a calităţilor remarcabile ale produsului Norman Security Suite. Parteneriatul oferă o oportunitate unică pentru a continua creşterea produselor Norman pe piaţa securităţii datelor”, spune Trygve Aasland, CEO la Norman ASA.

 

"Întotdeanua dorim să oferim clienţilor noştri tehnologie de ultimă generaţie şi cele mai bune servicii. Cu Norman ASA ca partener pentru securitate, suntem convinşi că ne vom atinge standardele ridicate în calitate”, spune Björn Fehrm, Senior Director Digital Home la Fujitsu Siemens Computers.

 

“Suntem siguri că noul Norman Security Suite va fi un success pentru consumatori. Testele independente recente arată că noua soluţie pentru securitate este foarte eficientă şi uşor de folosit”, spune Trygve Aasland.

  

Reprezentantul Norman pentru Romania este firma CS-SOFTWARE International, responsabilă cu distribuţia produselor şi suportul tehnic non-stop acordat clienţilor finali. Pentru detalii ne puteţi contacta la tel: (021) 450.39.49, email: gabriel@css.ro sau website: www.norman.ro.
 
  
 


 

 

Informaţii despre securitate
>>Proiectul Honey Pot - o tehnică interesantă pentru lupta împotriva spamului
>>Locurile de acces wireless publice -  ai întreaga lume la dispoziţie sau este o afacere riscantă

Go for green