Reselleri
 
 A NORMAN PARTNER WEB
HomeNoutăţiProduse Viruşi şi securitate Suport tehnicDownloadContact


Sandbox Center

Statistici despre virusi

Analize Malware

 


  Noutăţi

Comunicat de presă

12 ianuarie 2009  

Atenţionare de la NORMAN cu privire la un virus periculos pe Internet!

Norman doreşte să atenţioneze utilizatorii de Internet cu privire la un cod periculos care se propagă rapid, afectând în mod special sistemele de operare Microsoft.

W32/Conficker face parte dintr-o familie de viruşi care se propagă pe internet în diverse variante. Virusul se foloseşte de anumite vulnerabilităţi ale securităţii datelor pentru Windows Server Service. Astfel, virusului îi este permisă instalarea pe computer fără ca utilizatorul să ştie ce se întâmplă.

 

Pentru a evita infectarea vă sugerăm instalarea ultimelor versiuni ale patch-urilor Microsoft şi, de asemenea, update-ul softului de protecţie a datelor.

 

Acest virus a fost identificat prima oară de produsele NORMAN  începand cu data de 27 noiembrie 2008. Noi variante ale acestui virus apar în permanenţă.

 

Puteti citi mai mult pe http://www.norman.com/Virus/Virus_descriptions/54793/

 


Reprezentantul Norman pentru Romania este firma CS-SOFTWARE International, responsabilă cu distribuţia produselor şi suportul tehnic non-stop acordat clienţilor finali. Pentru detalii ne puteţi contacta la tel: (021) 450.39.49, email: gabriel@css.ro
sau website: www.norman.ro.
 
  
 


 

 

Informaţii despre securitate
>>Proiectul Honey Pot - o tehnică interesantă pentru lupta împotriva spamului
>>Locurile de acces wireless publice -  ai întreaga lume la dispoziţie sau este o afacere riscantă

Go for green